Huoneistoremontti

Rakennus- ja saneerauspalvelut Turun seudulla

Huoneistoremontti turku, raisio ja lähikunnat

Huoneistoremontti tarjoaa mahdollisuuden päivittää asunnon viihtyisyyttä tai lisätä sen myyntiarvoa markkinoilla. Remonttimiehemme tekevät niin pienet pintaremontit kuin suuremmat asunnon kokonaisvaltaiset remonttiurakat laadukkaasti ja aikataulussa pysyen.

Huoneistoremontti aloitetaan kartoittamalla kohteesi ilmaisessa katselmuksessa. Selvitettyämme tarpeesi sekä toiveesi laadimme sinulle tarjouspyynnön huoneistosi remontista. Konsultoimme materiaalihankinnoissa sekä hoidamme kohteen purku- ja pohjatyöt loppusiivousta unohtamatta.

Palvelut ja työvaiheet

Kauttamme on mahdollista saada mm. seuraavia palveluita:

- kalusteasennukset sekä vanhan kalusteiden purkutyöt
- maalaus, panelointi ja tapetointi
- lattia-asennukset, parkettiasennukset sekä lattioiden kiinnitykset
- väliseinän ja katon rakennus- sekä purkutyöt
- sähkötyöt ja valaistuksen asentaminen
- keittiöremontti

Osaamisalueeseemme kuuluu kaikki kodin sisustusmateriaalien asennukset. Teemme puu- ja kivirunkoisten väliseinien muutostyöt sekä erilaisten sisustusmateriaalien asennukset. Meiltä sujuu myös kaikenlaiset sisäkattotyöt, kattojen alas laskut, kaikkien kattomateriaalien asennukset sekä vanhojen pintojen korjaukset.

Asennamme erilaiset lattiapinnat, lautalattiat, parketit, laminaatit, hartsipinnoitteet ja laatoitukset. Teemme kaikkien kodin kiintokalusteiden, vaatekaappien, keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden ja kodinkoneiden asennukset. Suoritamme myös kaikenlaiset uudisrakennusten ja toimitilojen rakennustyöt.

Soita meille ja kerro toiveesi niin vastaamme sinulle, miten huoneistoremontti toteutetaan! Palvelemme Turun, Raision, Kaarinan sekä lähikuntien alueella.

 

Yhteystiedot

Hakalaine Oy

Tuuliviirinkatu 2 b 12, 20780 Kaarina

Puhelin: +358 (0)40 547 7130

Sähköposti: marko@hakalaine.fi

Y-tunnus: 2615693-5