Muut palvelut

Rakennus- ja saneerauspalvelut Turun seudulla

Pienrakentaminen Turku

Haluaisitko pihallesi tunnelmallisen huvimajan tai kestävän autotallin? Piha- ja pienrakentaminen onnistuu meiltä rautaisella ammattitaidolla alusta loppuun asti. Halutessasi teemme myös rakennuksen viimeistelytyöt, sekä tarjoamme kattavan yhteistyöverkoston käyttöösi. Pienrakentamisen ammattilaiset suunnittelevat kanssasi toiveita vastaavan rakennuksen.

Pienrakentamisen palveluihin kuuluu mm:

- Autotallit
- Vierasmajat
- Grillikatokset
- Pihasaunat
- Varastot
- Terassit

Tarvitset sitten uuden grillikatoksen tai terassin, ota meihin yhteyttä!

Myyntiremontti

Myyntiremontilla asunnon arvoa voi nostaa melko pienellä kunnostuksella jopa kymmeniä tuhansia euroja. Vääränlainen myyntiremontti voi kuitenkin koitua tappiolliseksi. Moni haaveilee nostavansa asunnon arvoa tekemällä pienen remontin ennen myyntiä. Mikä tahansa remontti ei kuitenkaan kannata, sillä pahimmillaan voi jäädä itse tappiolle.

Jos remontoi itse, mutta ei tiedä mitä tekee, lopputulos voi olla huono hyvilläkin materiaaleilla. Kaunis työnjälki on hinnan nostamisessa tärkeää. Ostaja ei maksa asunnosta lisähintaa mikäli remontti on tehtävä heti uudelleen.

Ota yhteyttä, kun olet myymässä asuntoasi ja mietit kohteen arvon nostamista myyntiremontilla. Toimimme Turussa sekä lähikunnissa.

Asennus ja huoltopalvelut

Kun tarvitset osaava ammattilaista sitten ikkunan vaihtoon tai maalämpö asennukseen niin hommat hoituvat kauttamme seuraavasti:

- ikkunan vaihtotyöt
- ulko- ja väliovien vaihtotyöt
- kalusteasennukset
- ilmalämpöpumpun asennus
- maalämpö
- putkityöt omakotitalokohteisiin
- putkiremontti (käyttö/lämmitys)
- sähkötyöt
- märkätilojen huoltotyöt kuten laattojen pesu, silikonien vaihto
- saunan huolto ja saunan kalusteiden vaihto uusiin
- omakotitalon muut huoltotyöt

Kiinnostuitko? Hyvä! Soita tai jätä yhteydenottopyyntö sähköpostin kautta, niin me otamme yhteyttä sinuun. Palvelemme Turun seudun lisäksi myös muualla Varsinais-Suomen alueella.

Yhteystiedot

Hakalaine Oy

Tuuliviirinkatu 2 b 12, 20780 Kaarina

Puhelin: +358 (0)40 547 7130

Sähköposti: marko@hakalaine.fi

Y-tunnus: 2615693-5