Ajankohtaista

Rakennus- ja saneerauspalvelut Turun seudulla

Kylpyhuoneremontti - Mitä minun tulee ottaa huomioon?

"Kylpyhuoneemme on kylmä ja vanhanaikainen. Jotain tarvis tehdä!" sanoi talon sisustuksesta päättävä taho. "Olet oikeassa vaimo hyvä, etsitkö meille palveluntarjoajan joka on kylpyhuoneremontin ammattilainen ja tekee työt sovitussa ajassa."

Kylpyhuoneremontti syntyy ajatuksesta saavuttaa ylellisyyttä kotiin, aivan kuten aiemmassa kirjoituksessamme koskien saunaremonttia kerrottiin. Kylpyhuoneiden varustelutaso saattaa olla vanhentunutta tai perheen lisäyksen johdosta on syntynyt tarpeita muokata olemassa olevaa tilaa.

Joskus jo pieni pintaremontti kylpyhuonetiloihin tekee ihmeitä. Kalusteita vaihtamalla saadaan aikaan uusi ilme, mutta ammattilaisen mielipide on se, että mikäli kalusteita ei vaihdeta edellisen rikkoutumisen johdosta vaan pelkästä uusimisen ilosta, on syytä miettiä kylpyhuoneen remonttia lattiasta kattoon.

Kylpyhuoneremontti vaatii työntekijän tarkan silmän lisäksi vedeneristyssertifikaatin - ei ole väliä onko remontoitava kohde 4 neliömetriä, 5 tai 10 neliötä. Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat uudet kalusteet, niiden asennus sekä mahdollisten vesivahinkojen korjaaminen. Lopullinen hinta määritellään ilmaisessa katselmuksessa jossa ammattilainen tulee luoksenne arvioimaan kohdetta.

Mitä kohteessa sitten arvioidaan? Asiakkaan esittämät toiveet yhdistetään ammattilaisen näkemykseen. Työt aloitetaan kun kultainen keskitie on löydetty ja remontin kulurakenne on keskusteltu kuntoon. Meillä Hakalaineella on tärkeää palvella asiakasta ja pyrkiä täyttämään heidän villeimmät unelmat. Joskus on kuitenkin hyvä laittaa stoppi "päättömille" ideoille ja kertoa mitä kyseinen kylpyhuoneremontin tekeminen tulisi maksamaan asiakkaalle. Laajan yhteistyöverkostomme kautta pystymme tarjoamaan kylpyhuoneremontin, uudet kylpyhuoneen kalusteet sekä asennuksen avaimet käteen -periaatteella.

Märkätilaremontin aikana remontoitava tila eristetään muusta asuintilasta ja suojataan mahdollisimman hyvin remontin aiheuttamalta lialta. Otamme huomioon tilan ja rakenteiden kaltevuuden, suunnittelemme kylpyhuoneen tiloihin oikeat rakennusmateriaalit ja asennamme laatat, saumaamme ja viimeistelemme työn siistien silikonisaumojen kanssa. Valmiin kylppäriremontin jälkeen kohde tarkastetaan asiakkaan kanssa ja luovutetaan puhtaana sekä kiiltävänä käyttöön.

"Haluamme kylpyhuoneremontin teiltä!", sanoivat mies ja vaimo ilmaisen kartoituskäynnin jälkeen. "Hyvä, olette tehneet loistavan päätöksen."

Tilaa Hakalaineen ammattilaiset kohteeseesi, kerro toiveesi ja laita sovittu luovutuspäivämäärä kalenteriin. Autamme sinua valitsemaan oikean wc istuimen, kylpyhuoneen muut kalusteet, laatat sekä muut tarvikkeet joita haluat ja tarvitset. Olemme mukana remontin jokaisessa vaiheessa yhteydenottopyynnöstä luovutukseen asti. Ota yhteyttä ja varaa kylpyhuoneremonttisi jo tänään! Hakalaine operoi Varsinais-Suomen alueella, pääsääntöisesti paikkakunnilla Turku, Raisio, Kaarina, Naantali sekä Lieto, Piikkiö, Sauvo ja Aura.

<< Go back to the previous page

Yhteystiedot

Hakalaine Oy

Tuuliviirinkatu 2 b 12, 20780 Kaarina

Puhelin: +358 (0)40 547 7130

Sähköposti: marko@hakalaine.fi

Y-tunnus: 2615693-5