Ajankohtaista

Rakennus- ja saneerauspalvelut Turun seudulla

Miksi betonitaso on kustannustehokkaampi kuin kivitaso?

Betoni on noussut kiven rinnalle trendikkääksi elementiksi keittiön tasoiksi ja pintamateriaaliksi. Betonitason suurin etu kivitasoon nähden on sen hinta. Mikäli remontoit keittiötäsi ja olet valmis maksamaan kivitasosta muutaman tuhannen euron verran, rohkenemme neuvoa sinua tekemään selvää taloudellista säästöä remontin suhteen.

Betonitason asentaminen ja materiaalit maksavat suurin piirtein saman verran, kuin kivitason asentaminen remontin yhteydessä. Juju piilee siinä, että betoni on huomattavasti halvempaa kuin kivi. Vaikka betonin käsittelyssä menee enemmän aikaa kuin valmiin kivitason asennuksessa, saat taloudellista hyötyä aikaan sillä, että työn tekemisestä aiheutuneet kulut voidaan vähentää kotitalousvähennyksen ansiosta verotuksessa.

Betonitaso tehdään aina mittatilaustyönä ja se voidaan värjätä keittiön muuta sisustusta mukaillen. Pinnoitteeksi on valittavana akryyli, vesiohenteinen epoksi sekä liuotepohjainen epoksi. Betonitason voi halutessaan tilata myös muualle kotiin tai toimistoon.

Hakalaine on aloittanut kevään 2016 aikana yhteistyön Suomen Betonitaso Oy:n kanssa. Olemme toteuttaneet betonitasoja keittiöihin Turun talousalueella pitkin kevättä.

Betonitasot valetaan paikoilleen avaimet käteen -periaatteella. Koko ja muoto eivät muodostu ongelmaksi, sillä valu saadaan tehdyksi juuri sinun kohteen mittoja mukaillen. Betonitaso on käyttövalmiina asiakkaalle sopimuksesta jo viikon sisällä remontin aloituksesta. Betonitasoja voidaan tehdä eri vahvuisiksi muottien avulla.

Kysy lisää betonitasojen mahdollisuuksista sinun kohteessasi. Autamme valitsemaan oikean pinnoitteen ja värimaailman mikäli sinulla ei ole vielä valmista ideaa siihen, mihin suuntaan urakkaa lähdettäisiin viemään.

<< Go back to the previous page

Yhteystiedot

Hakalaine Oy

Tuuliviirinkatu 2 b 12, 20780 Kaarina

Puhelin: +358 (0)40 547 7130

Sähköposti: marko@hakalaine.fi

Y-tunnus: 2615693-5