Ajankohtaista

Rakennus- ja saneerauspalvelut Turun seudulla

Varaa huoneistoremontti kesälle 2016

Kevät on tullut, kesä on tulossa. Sisällä on lämmin, taloon on pyrkimässä jotain outoa sisälle...

Auringonvalo tuo lämmön ja valon lisäksi esille huoneiston remonttikohteet. Tapetit repsottavat, lattia kaipaa hiomista, listat ovat levällään ja pinnat haalistuneet. Usein jo pieni pintaremontti kohteessa auttaa luomaan uuden tunnetta.

Mitä keväällä remontoidaan? Valo paljastaa maalin kulumisen ja tapetin haalistumisen lisäksi kuluneen parketin ja korjausta vaativat laatoitukset. Hakalaineen yleisimpiin remonttitöihin keväällä ja kesällä kuuluvat tapetointi, seinien maalaus, sisäkattotyöt sekä sisustusmateriaalien asennukset. Kalusteasennukset ja keittiöremontit työllistävät myös keväisin - keittiön kun pitää olla kunnossa kesän juhlia varten!

Remonttihanke kannattaa ottaa koko perheen projektiksi. Rakennusliikkeen valinta on edessä siinä vaiheessa kun kaikkien tarpeet ja toiveet on kerätty yhteen.

Hakalaine remontoi Turussa ja alueen lähikunnissa, sopimuksesta myös Varsinais-Suomen ulkopuolella. Vedeneristyssertifikaatin ansiosta remontit voidaan toteuttaa sekä kuivalle että märälle pinnalle. Jokainen huoneistoremontti alkaa huolellisella katselmuksella kohteessa jossa käydään läpi tarpeet ja toiveet jonka lisäksi sovitaan remontin alkamisajankohdasta. Tarjous, jossa pysymme, toimitetaan viimeistään viikon kuluessa ensimmäisestä tapaamisesta kohteessa.

Soita meille niin vastaamme lisää kysymyksiisi. Esittelemme mielellämme myös referenssikohteitamme vuosien varrelta mikäli kaipaat vinkkejä konsultaatiota omiin haaveisiin. Hakalaine toivottaa olemassa olevilla sekä tuleville asiakkailleen oikein aurinkoista kevättä!

<< Go back to the previous page

Yhteystiedot

Hakalaine Oy

Tuuliviirinkatu 2 b 12, 20780 Kaarina

Puhelin: +358 (0)40 547 7130

Sähköposti: marko@hakalaine.fi

Y-tunnus: 2615693-5